Taxi Voorburg

Heeft u een taxi in Voorburg nodig? Neem dan contact op met taxicentrale Den Haag Tax! Wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming wordt vervoerd. Onze taxicentrale beschikt over veel verschillende soorten vervoersmiddelen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd met uw reisgezelschap bij ons terecht kunt, ongeacht de grootte van uw groep.

Aangezien wij altijd van tevoren uw wensen bespreken, zijn wij in staat om de perfecte taxi voor u te regelen. Bovendien hebben onze chauffeurs jarenlange ervaring, waardoor ze altijd zeer professioneel werken. Ook hebben ze inzicht in de laatste verkeersontwikkelingen binnen Den Haag waardoor ze u altijd op de snelst mogelijke manier kunnen afzetten op uw bestemming. Het is zeer makkelijk een taxi naar of van Voorburg bij ons te bestellen. U kunt dit doen door vooraf een reservering te maken of ter plekke te bellen. Na het boeken van de taxi zijn wij altijd zeer snel op de locatie waar u opgehaald dient te worden. Het is bovendien mogelijk om onze services te boeken op contractbasis. Wij zijn onder andere bereikbaar online, via de telefoon, WhatsApp en mail.

Voorburg

De voordelen van een taxi in Voorburg

Vergelijkt u onze taxiservice nabij Voorburg met het openbaar vervoer of transport met behulp van een eigen voertuig, dan zijn vooral het comfort en gemak een groot voordeel. In plaats van dat u zelf uw reisschema moet zoeken, moet navigeren en constant op uw route moet letten, komt u met een taxi zonder zorgen op bestemming. Bovendien garandeert een ervaren taxichauffeur ook een betrouwbare en efficiënte taxi rit. Met onze jarenlange ervaring in het verkeer van Den Haag brengen wij u via de kortste weg op bestemming. U kunt achterover leunen, ontspannen en genieten van de rit zonder te hoeven navigeren door onbekende straten of op zoek te gaan naar een parkeerplaats in het drukke Den Haag.

Profiteer van de flexibiliteit en het gemak van een taxi in tegenstelling tot het openbare vervoer. Wij kunnen u 24 uur per dag 7 dagen per week met of zonder spoed op uw bestemming laten arriveren.

Jarenlange ervaring in Voorburg

Den Haag Tax bestaat inmiddels al meer dan 5 jaar, waardoor wij veel ervaring hebben opgebouwd. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor we al meer dan 9.500 tevreden klanten hebben mogen vervoeren. Aangezien onze taxi’s voorzien zijn van luxe en ruime zitplekken, altijd schoon zijn en we iedereen tijdig op hun bestemming afzetten, hebben we veel klanten die terugkeren om gebruik te maken van onze diensten. Bovendien hebben onze betrouwbaarheid en goede service ervoor gezorgd dat meer dan 15 partners zich bij ons hebben aangesloten. Hierdoor hebben we ervoor gekozen om onze diensten ook op contractbasis aan te bieden.

Bestel een taxi in Voorburg

Het is mogelijk om vooraf een taxi te reserveren, maar u kunt ook ter plekke bellen naar onze centrale. Aangezien wij verschillende partners hebben, kunnen we ervoor zorgen dat er binnen 10 minuten na het bellen een taxi voor je klaar staat. Een taxi boeken kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week via Whatsapp, bellen of mail en is zeer eenvoudig. Wij vragen u altijd naar uw situatie, bestemming en gezelschap zodat u verzekerd bent van een geschikte en comfortabele rit. Bij Den Haag Tax hanteren we vaste tarieven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien is het mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Zo kunt u kiezen voor contant betalen, pinnen, VISA, Mastercard of American Express.

Bij Den Haag Taxi kunt u van uw taxi in Voorburg gebruik maken met verschillende doeleinden. We kunnen u niet alleen vervoeren naar Schiphol of een ander vliegveld. We kunnen ook uw zakelijke contacten ontvangen en vervoeren door Leidschendam-Voorburg. Wij zorgen voor VIP vervoer en zullen altijd in pak gekleed gaan tijdens onze taxi ritten. Wilt u niet uzelf verplaatsen, maar heeft u een bezorging die dringend op bestemming moet zijn, maak dan gebruik van onze pakketdienst. Ook voor een zorgtaxi of taxi voor ouderen zetten wij ons graag in! Reserveer nu!

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel