Een taxibus in Den Haag

Reizen met een taxibus in Den Haag is ideaal voor grote groepen. Met een taxibus kunnen tot wel 8 personen vervoerd worden. Dit is perfect voor mensen die met een grote groep ergens naartoe gaan.

Bedenkt u zich maar eens dat u met 8 personen in een trein of een metro moet stappen. Dit is verre van ideaal. De kans dat er niet voor iedereen een zitplek is en jullie vertraging oplopen is groot. Bij Den Haag Tax reserveert u eenvoudig taxibussen voor grote en kleine groepen en weet u zeker dat u goed zit. Voor kleinere groepen is er zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een taxibus met luxere en ruimere zitplaatsen.

Boek Nu
groepsvervoer

Een taxibus reserveren

Wilt u een taxibus reserveren in Den Haag of omgeving? Bij Den Haag Tax is reserveren heel eenvoudig! U kunt contact met ons opnemen door te bellen, een e-mail te sturen of door een berichtje via WhatsApp te sturen. Ons telefoonnummer is: 0702127155 en het e-mailadres is: < a href='mailto:info@denhaagtax.nl'>info@denhaagtax.nl. We zijn 24/7 bereikbaar om een taxi te reserveren of om uw vragen te beantwoorden. Zodra u contact met ons opneemt om een taxibusje in Den Haag te boeken, zorgen wij ervoor dat deze binnen 10 minuten bij u op locatie arriveert. U hoeft dus niet lang te wachten om naar uw bestemming te worden gebracht

Wij bieden ook de mogelijkheid om online uw taxibus in Den Haag te boeken. Dit kan heel eenvoudig via de onderstaande knop. Hier vult u de plaats van vertrek en de plaats van bestemming in. Vervolgens selecteert u de dag en het tijdstip van uw reis. Klik op “bereken prijs” en kies als vervoerstype de taxibus. Door het invullen van uw persoonlijke gegevens maakt u de reservering voor een taxibusje in Den Haag compleet. Het voordeel van het reserveren van een taxi in Den Haag is dat u geen omkijken meer heeft naar uw groepsvervoer.

Taxi Den Haag kosten

Om een goed beeld te krijgen van de kosten kunt u onze kostentool gebruiken op de website. Hier vindt u de diverse ritprijzen voor zowel de “gewone” taxiritten als ook voor de taxibusjes in Den Haag. Bij Den Haag Tax hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Wij begrijpen namelijk dat onverwachte kosten vervelend zijn. U weet bij ons van tevoren hoeveel uw taxirit zal kosten. Dat vinden wij wel zo transparant en eerlijk. Op onze website kunt u onze tarieven raadplegen. Bovendien bieden we verschillende betaalopties aan, u kunt kiezen tussen contant betalen, pinnen, VISA, Mastercard of American Express.

Taxi bus Den Haag naar het vliegveld

Reizen van en naar een luchthaven kan vaak een stressvolle en tijdrovende ervaring zijn. Of je nu op zakenreis of lekker op vakantie gaat, een soepele en probleemloze reis is wel zo fijn. Als je voor een langere periode weg bent, moet je ook nog op zoek naar een veilige parkeerplaats voor je auto. Om je tijd en stress te besparen, bieden wij de optie om een taxi van Den Haag naar Schiphol of een ander vliegveld te boeken. Een taxibus bestellen voor groepsvervoer van of naar een luchthaven is ook mogelijk!

Onze taxi’s en taxibussen bieden voldoende ruimte voor al uw bagage. Onze chauffeurs zijn bekend met de snelste routes van uw locatie in Den Haag naar de betreffende luchthaven. Het is algemeen bekend dat het verkeer rondom een vliegveld erg druk kan zijn. Daarom zullen de chauffeurs altijd voorbereid zijn op mogelijke obstakels, zoals omleidingen en andere verkeerssituaties. Met een taxi van Den Haaf Tax komt u veilig en snel aan op het vliegveld.

Van groepsvervoer in Den Haag tot aan VIP transport

Voor zowel korte als lange ritten in een comfortabele taxibus kunt u altijd rekenen op Den Haag Tax. Wij bieden groepsvervoer aan vanaf 5 personen, maar ook voor gezelschappen van 8 personen kunt u bij ons een taxibus reserveren. Voor nog grotere groepen is het ook mogelijk om meerdere taxibussen te bestellen. Mocht u met een kleinere groep zijn dan is het mogelijk om te kiezen voor een extra luxe en comfortabele taxibus.

Naast groepsvervoer kunt u onze taxi’s ook boeken voor andere ritten. Bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer naar een afspraak, VIP transport of als u een dagje naar Scheveningen wilt gaan. De chauffeurs van Den Haag Tax zijn zeer deskundig en hebben oog voor de tevredenheid van de klant.

Waarom kiest u voor een taxibus in Den Haag van Den Haag Tax?

  • U bent verzekerd van snel, goed en veilig vervoer.
  • Wij bieden groepsvervoer op maat aan voor groepen van 5 tot 8 personen.
  • U de mogelijkheid heeft om te betalen via pin, contant geld, Visa, Mastercard of American Express.
  • U kiest voor gemak en service.
  • Wij beschikken over vriendelijke chauffeurs die aandacht hebben voor u als klant.
  • U kiest voor een taxibus bij ons omdat u op ons kunt rekenen!

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel

Veelgestelde vragen

Onderaan vindt u veelgestelde vragen van onze taxi diensten

Hoe kan ik een taxi boeken?

U kunt bij DenHaagTax een taxi boeken door ons te bellen op 0702127155 of via onze online boeking systeem een taxi boeken

Kan ik bij DenHaagTax met creditcard of pin betalen?

Bij DenHaagTax is het altijd mogelijk om met een creditcard of pin betalen.

Ik ben na het gebruik van de taxi iets vergeten, wat kan ik doen?

Het kan eens gebeuren dat u wat vergeet tijdens een taxi rit. Als dit een keer gebeurt kunt u het beste contact opnemen met ons via 0702127155

Welke regio zijn jullie actief?

Onze taxi's zijn actief in de regio Den Haag

Kan ik gebruik maken van jullie taxi's als ik in een rolstoel zit?

Als u rolstoel inklapbaar is dan kunt u inderdaad van onze taxi gebruiken maken.