Een taxibus in Den Haag

Gaat u reizen met een groep en heeft u een taxibus nodig om u van Den Haag naar Schiphol te brengen? Bij Den Haag Tax reserveert u eenvoudig taxibus voor groepsvervoer tot wel 16 personen. Heeft u een kleinere groep en wilt u een taxibusje bestellen met luxe en ruime zitplekken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Den Haag Tax.

Boek Nu
groepsvervoer

Een taxibus in Den Haag voor korte én lange ritten

Voor korte of lange ritten in comfortabele taxibus kunt u altijd terecht bij Den Haag Tax. Wij verzorgen namelijk groepsvervoer vanaf 5 personen, maar ook voor groepen van 16 personen kunt u een taxi bij ons reserveren. Voor grotere groepen kunt u meerdere taxibus bestellen die u ophalen in Den Haag. Gaat u op vakantie naar het buitenland en heeft u een taxi nodig voor groepsvervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport of een andere luchthaven? Boek dan uw taxibus in Den Haag en onze chauffeur zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Gebruik onze taxi voor meer dan groepsvervoer

Naast dat u bij Den Haag Tax een taxibus kunt bestellen voor groepsvervoer tot wel 16 personen, kunt u onze taxi ook gebruiken voor andere ritten. Zo kunt u een taxi reserveren voor zakelijk vervoer naar een afspraak, maar ook als u een dagje naar Scheveningen wilt, staan onze chauffeurs voor u klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het reserveren van een taxi. Bekijk onze tarieven en krijg een goed beeld van de kosten van onze taxibus.

Een taxibusje bestellen doet u bij ons

Wilt u gebruikmaken van een taxibus in Den Haag en omgeving? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van het bestellen van een taxibusje. U kunt bij ons terecht voor groepsvervoer tot wel 16 personen. Of u een taxi nodig heeft voor groepsvervoer van een kleine of grote groep, bij Den Haag Tax is de reservatie heel eenvoudig. Boek uw taxi voor groepsvervoer op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Bel naar 0702127155 en geef door wat voor taxibusje u wilt bestellen.

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel

Veelgestelde vragen

Onderaan vindt u veelgestelde vragen van onze taxi diensten

Hoe kan ik een taxi boeken?

U kunt bij DenHaagTax een taxi boeken door ons te bellen op 0702127155 of via onze online boeking systeem een taxi boeken

Kan ik bij DenHaagTax met creditcard of pin betalen?

Bij DenHaagTax is het altijd mogelijk om met een creditcard of pin betalen.

Ik ben na het gebruik van de taxi iets vergeten, wat kan ik doen?

Het kan eens gebeuren dat u wat vergeet tijdens een taxi rit. Als dit een keer gebeurt kunt u het beste contact opnemen met ons via 0702127155

Welke regio zijn jullie actief?

Onze taxi's zijn actief in de regio Den Haag

Kan ik gebruik maken van jullie taxi's als ik in een rolstoel zit?

Als u rolstoel inklapbaar is dan kunt u inderdaad van onze taxi gebruiken maken.