Uw taxi naar Schiphol reserveert u hier!

Heeft u een taxi nodig die u comfortabel en snel vanuit Den Haag naar Rotterdam Airport of luchthaven Schiphol brengt? Reserveer dan een taxi van Den Haag Tax wanneer u deze nodig heeft. Wij brengen u graag met onze taxi naar het vliegveld waar u heen moet. Den Haag Tax heeft vele ritten naar verschillende luchthavens achter de rug. We komen op tijd en zorgen dat u ruim van tevoren aanwezig bent voor uw vlucht.

Boek Nu
image

Met de taxi vanuit Den Haag naar Schiphol of Rotterdam Airport

Gaat u op zakenreis naar het buitenland en wilt u een taxi reserveren om u naar het vliegveld van Schiphol te brengen? Reserveer dan uw taxi en wij zorgen ervoor dat u op tijd bij de desbetreffende luchthaven aankomt. Elke taxi heeft luxe en ruime zitplekken waardoor u tijdens het vervoer uw afspraak kunt voorbereiden of nog een laatste e-mail kunt versturen. Wilt u met een taxi opgehaald worden van luchthaven Schiphol en heeft u een buitenlandse klant bij u? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Wij regelen een chauffeur in pak die ook uitstekend Engels spreekt, waardoor u direct een professionele indruk achterlaat. U heeft de mogelijkheid om ons 24/7 in te schakelen voor luchthavenvervoer.

LuchthavenMax 4. personenMax 8. personen
Eindhoven€ 200,-€ 210,-
Schiphol€ 70,-€ 85,-
Rotterdam€ 45,-€ 55,-
Charleroi€ 325,-€ 369,-
Luik (Bierset)€ 350,-€ 395,-
Oostende€ 375,-€ 415,-
Zaventem€ 235,-€ 275,-
Parijs (+ peage)€ 549,-€ 675,-
Frankfurt€ 600,-€ 750,-
Dusseldorf€ 395,-€ 465,-
Keulen€ 390,-€ 475,-

Uw taxi voor uitstekend vervoer naar elke luchthaven

Voor een goed begin van uw vakantie of zakelijke reis bieden wij luchthavenvervoer aan. U wordt opgehaald in een luxe taxi met nette chauffeur die u comfortabel naar het gewenste vliegveld brengt. Wij hanteren vaste tarieven voor alle luchthavens binnen en buiten Europa. Ook hebben wij taxibus beschikbaar voor vervoer tot aan acht personen.

Meer dan luchthavenvervoer

Naast luchthavenvervoer vanuit Den Haag naar Schiphol of Rotterdam Airport, kunt u onze taxi ook reserveren voor diverse andere mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een taxi voor ouderen of VIP-vervoer om rustig te kunnen werken tijdens het reizen. Bij Den Haag Tax is het allemaal mogelijk!

Reserveer een taxi naar het vliegveld van uw keuze

Wilt u uw taxi reserveren om vanuit Den Haag naar Rotterdam Airport of luchthaven Schiphol te reizen? Bel dan naar 0702127155 of reserveer online uw taxi naar uw gewenste luchthaven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel

Veelgestelde vragen

Onderaan vindt u veelgestelde vragen van onze taxi diensten

Hoe kan ik een taxi boeken?

U kunt bij DenHaagTax een taxi boeken door ons te bellen op 0702127155 of via onze online boeking systeem een taxi boeken

Kan ik bij DenHaagTax met creditcard of pin betalen?

Bij DenHaagTax is het altijd mogelijk om met een creditcard of pin betalen.

Ik ben na het gebruik van de taxi iets vergeten, wat kan ik doen?

Het kan eens gebeuren dat u wat vergeet tijdens een taxi rit. Als dit een keer gebeurt kunt u het beste contact opnemen met ons via 0702127155

Welke regio zijn jullie actief?

Onze taxi's zijn actief in de regio Den Haag

Kan ik gebruik maken van jullie taxi's als ik in een rolstoel zit?

Als u rolstoel inklapbaar is dan kunt u inderdaad van onze taxi gebruiken maken.