Zakelijk vervoer

Heeft u zakelijke vervoer nodig?

DenHaagTax verzorgt ook zakelijke vervoer voor zakelijke klanten hierbij wordt er een luxe auto geleverd. We zijn 24/7 zijn bereikbaar om een zakelijke taxi te sturen aan u.

Boek Nu
image

Zakelijk vervoer voor iedere gelegenheid

Wilt u een zakelijke partner of zakenrelatie laten ophalen van Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Dan zorgen wij voor een chauffeur die de Engelse taal goed onder de knie heeft. De chauffeur van de business taxi naar Schiphol is gekleed in pak, waardoor u direct een goede en professionele indruk maakt op uw zakelijke partner of zakenrelatie. Heeft u interesse in zakelijk vervoer voor een langere periode? Bij Den Haag Tax heeft u de mogelijkheid om voor een bepaalde periode of in contract vorm zakelijke vervoer te reserveren. Het is tevens mogelijk om voor langere periode gebruik te maken van onze business taxi, bijvoorbeeld gedurende een congres.

Schakel een taxi in voor iedere gelegenheid

Bij Den Haag Tax heeft u de mogelijkheid om een taxi te reserveren voor iedere gelegenheid. Natuurlijk kunt u een business taxi boeken om naar Schiphol of een meeting te rijden, maar u kunt bij ons ook terecht om naar Scheveningen of een andere plaats te gaan. Ook zijn onze taxi beschikbaar voor VIP-vervoer en hebben wij de beschikking over busjes voor groepen tot 16 personen. Onze taxi’s beschikken over ruime en luxe zitplekken, waardoor u rustig uw e-mail kunt bijwerken of even kunt uitrusten tijdens de rit.

Reserveer uw zakelijke taxi eenvoudig online

Heeft u een zakelijk taxi nodig heeft voor uw afspraak? Of gaat u naar Schiphol en wilt u gebruikmaken van onze business taxi? Reserveer dan eenvoudig uw zakelijk vervoer op onze website of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0702127155. We zijn 24/7 bereikbaar voor een zakelijke taxi. Wanneer u een Engelstalige klant heeft die opgehaald moet worden, geeft u dit aan bij de reservering. Wij regelen dan een chauffeur in pak die ook goed Engels spreekt.

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel

Veelgestelde vragen

Onderaan vindt u veelgestelde vragen van onze taxi diensten

Hoe kan ik een taxi boeken?

U kunt bij DenHaagTax een taxi boeken door ons te bellen op 0702127155 of via onze online boeking systeem een taxi boeken

Kan ik bij DenHaagTax met creditcard of pin betalen?

Bij DenHaagTax is het altijd mogelijk om met een creditcard of pin betalen.

Ik ben na het gebruik van de taxi iets vergeten, wat kan ik doen?

Het kan eens gebeuren dat u wat vergeet tijdens een taxi rit. Als dit een keer gebeurt kunt u het beste contact opnemen met ons via 0702127155

Welke regio zijn jullie actief?

Onze taxi's zijn actief in de regio Den Haag

Kan ik gebruik maken van jullie taxi's als ik in een rolstoel zit?

Als u rolstoel inklapbaar is dan kunt u inderdaad van onze taxi gebruiken maken.