Taxi voor ouderen

Bent u slecht ter been, maar heeft u wel afspraken in uw agenda staan en wilt u graag naar een bepaalde bestemming worden gebracht? Dan bent u bij Den Haag Tax aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een taxi speciaal voor ouderen. We vinden het belangrijk dat ook ouderen zelf zaken kunnen blijven ondernemen.

Niets is fijner dan zelf boodschappen doen, op bezoek gaan bij vrienden of een leuk uitje plannen. Een taxi biedt vaak de perfecte oplossing. Wij zorgen er graag voor dat u op een comfortabele en snelle manier op uw bestemming aankomt. Het maakt niet uit of het gaat om een uitje met vrienden of een bezoek aan het ziekenhuis. Waar u ook heen wilt, Den Haag Tax zorgt er altijd voor dat u veilig en op tijd op de gewenste locatie aankomt! We brengen u met alle plezier naar uw bestemming en komen u indien gewenst ook weer ophalen.

Luxe en ruime zitplekken

Voordelige vaste tarieven

Ook Zakelijk Vervoer

Een comfortabele ouderen taxi

Bij Den Haag Tax zorgen we ervoor dat u de rit als zeer aangenaam ervaart. De zitplekken in onze taxi’s zijn luxe, comfortabel en ruim, zodat u zich gedurende de hele rit optimaal op uw gemak voelt. Onze chauffeurs spreken allemaal goed Nederlands en zijn in voor een praatje als u dat ook bent. Bovendien weten ze door hun jarenlange ervaring en technische hulpmiddelen altijd de snelst (of best) mogelijke route te selecteren. Hierdoor wordt u zo snel en veilig mogelijk naar uw bestemming gebracht.

Tussen de ritten door maken onze chauffeurs de taxi’s schoon en gooien ze eventueel afval weg. Op deze manier kunnen wij een zeer comfortabele, schone en veilige rit garanderen. Ook indien u in het bezit bent van een inklapbare rolstoel bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat u met al uw spullen op de juiste bestemming aankomt. Het vermijden van het drukke openbaar vervoer en het genieten van een persoonlijke taxi rit kan bovendien ook bijdragen aan uw comfort.

zakelijk vervoer

Voordelig en vaste tarieven

We hanteren voordelige en vaste tarieven, zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De tarieven kunt u van tevoren op onze site bekijken of met ons bespreken. Wanneer u met ons contact opneemt, dan bespreken we altijd uw wensen, bestemming en de grootte van het gezelschap. Op basis van deze informatie kunnen wij de perfecte taxi voor u selecteren die u veilig van deur tot deur brengt. We staan altijd voor u klaar, ook wanneer u een groter gezelschap heeft. We beschikken over veel verschillende taxi’s, dus het perfecte taxivervoer voor ouderen zit er altijd bij! Betalen kan op verschillende manieren. U heeft de keuze uit contant betalen, met de pin betalen of betalen via VISA, Mastercard of American Express.

Bestel nu uw ouderen taxi

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een taxi, dan is het slim om een tijdje van tevoren een taxi te reserveren. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Ook is het aan te raden om vooraf te reserveren wanneer u een groot reisgezelschap heeft, maar het is uiteraard ook mogelijk om ter plekke een taxi te bestellen. Voor ouderen met fysieke beperkingen zijn rolstoeltoegankelijke taxi's beschikbaar, wat zorgt voor een inclusieve reiservaring. We proberen er dan voor te zorgen dat de taxi binnen 10 minuten voor uw deur staat.

Reserveren of bestellen kan eenvoudig op verschillende manieren. Via de telefoon (070-2127155) zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Ook is het mogelijk om via de mail of WhatsApp een taxi te bestellen. Hierbij kan het wel even duren voordat u een antwoord ontvangt. Hoewel al onze taxi’s beschikken over comfortabele en ruime zitplekken, is het toch goed om het aan te geven als u al wat ouder bent. Zo kunnen wij voor nog meer comfort zorgen en eventueel een inklapbare rolstoel meenemen. De meest comfortabele taxi voor ouderen vindt u bij Den Haag tax!

Boek Nu

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Betaalmethodes

Visa

Visa

Mastercard

Mastercard

American Express

American Express