Taxi Leidschenveen

Heeft u een taxi nodig in Leidschenveen? Neem dan contact op met Den Haag Tax. Als taxibedrijf verzorgen wij verschillende type vervoer in Leidschenveen. Onze taxiservice is van zeer betrouwbare en kwalitatief hoog niveau. Al onze chauffeurs beheersen de Nederlandse taal en zijn gekleed in pak. Bij ons kunt u gemakkelijk een taxi boeken en betalen met verschillende betaalmethodes die wij aanbieden. U kunt bij ons pinnen én contant afrekenen.

Leidschenveen

Bestel een ruime en luxe taxi in Leidschenveen

Wanneer u contact met ons opneemt om een taxi in Leidschenveen te boeken, zorgen wij dat deze binnen 10 minuten voor uw deur staat. Als een snelgroeiende taxicentrale in Den Haag zijn we voornamelijk bekend geraakt door onze uitstekende taxiservice en scherpe tarief. Onze taxi’s hebben luxe en ruime zitplekken waardoor u comfortabel van A naar B wordt gebracht. Of u nu met een grote groep bent en groepsvervoer nodig heeft of als u goed vervoer nodig heeft om naar uw zakelijke afspraak te gaan. Bij ons is alles mogelijk!

Neem contact op en boek uw taxi!

Heeft u behoefte aan een taxi in Leidschenveen om u veilig en snel naar uw bestemming te brengen? Neem dan contact met ons op! We zijn 24/7 beschikbaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0702127155. Ook het online boeken van uw taxi in Leidschenveen is bij ons mogelijk. Bekijk onze tarieven en boek uw taxi.

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel