Taxi Kijkduin

Of u nu een lokale inwoner bent of het prachtige strand van Kijkduin wilt bezoeken, een taxi is wel zo gemakkelijk. Als u een taxi in Kijkduin nodig heeft, dan kunt u het beste contact opnemen met Den Haag Tax. Als taxibedrijf in Den Haag staan wij altijd klaar om u van A naar B te vervoeren in één van onze luxe en nette taxi’s.

We verzorgen verschillende typen vervoer in en om Kijkduin. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, onze ophaalservice of voor een groepstaxi bus. Onze service is zeer betrouwbaar, omdat wij altijd gebruikmaken van scherpe en vaste tarieven. De chauffeurs beheersen de Nederlandse taal, hebben jarenlange ervaring en zijn netjes gekleed in pak. Het is zeer makkelijk om een taxi bij ons te boeken. U kunt namelijk bellen, een appje sturen of een mailtje sturen om uw reservatie door te geven. Bij ons kunt u terecht voor verschillende vervoersmogelijkheden. Bovendien hanteren we verschillende betaalmethodes; u kunt zowel pinnen als contant afrekenen. Lees hieronder nog meer over de voordelen van onze taxi van of naar Kijkduin.

Kijkduin

De beste taxiservice in Kijkduin

Den Haag Tax biedt de beste taxiservice van regio Kijkduin aan. Wij staan klaar voor iedereen en hebben de mogelijkheid om groepen tot wel 16 personen te vervoeren. Er wordt altijd gekozen voor een taxi die aansluit op uw behoeftes of situatie. Bent u bijvoorbeeld slecht ter been en heeft u een afspraak in het ziekenhuis? Dan kunt u gebruikmaken van onze zorgtaxi of ouderen taxi. Het is hierbij mogelijk om een inklapbare rolstoel mee te nemen.

Ook kunt u bij ons kiezen voor luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, VIP transport en nog veel meer! Bij het inplannen van een chauffeur, proberen wij altijd zo goed mogelijk rekening te houden met het reisgezelschap. Als u bijvoorbeeld kiest voor zakelijk vervoer, dan kiezen wij voor een chauffeur die de Engelse taal goed onder de knie heeft. Bovendien komt de chauffeur altijd in pak aan, zodat u een professionele eerste indruk maakt op uw zakelijke connectie. Een extra dienst die wij aanbieden, is de pakketservice. Hiermee kunt u een pakket (met spoed) door ons laten bezorgen, zodat het snel op de juiste bestemming terecht komt. Dus niet alleen voor uw eigen vervoer kunt u Den Haag Tax vertrouwen als taxi in Kijkduin.

Bestel een ruime en luxe taxi in Kijkduin

Zodra u contact met ons hebt opgenomen om een taxi in Kijkduin te boeken, zorgen wij dat deze als gewenst binnen 10 minuten bij u is. U hoeft dus niet lang te wachten om naar uw bestemming vervoerd te worden. Al onze taxi’s hebben ruime zitplekken, zodat u altijd comfortabel kunt zitten tijdens uw rit. Bij het boeken van een taxi wordt bovendien altijd gevraagd met hoeveel personen u reist, zodat wij in staat zijn om de beste taxi voor u reisgezelschap te selecteren.

Ons taxibedrijf staat vooral bekend om onze uitstekende service en scherpe tarieven. Heeft u een taxi in Kijkduin nodig die u snel en veilig naar uw bestemming brengt? Neem dan contact op met ons! We zijn 24/7 beschikbaar op het telefoonnummer 070-2127155. Het is ook mogelijk om online een taxi te boeken. Hier kunt u meteen onze tarieven inzien, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze tevreden klanten

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een taxi, dan is het slim om een tijdje van tevoren een taxi te reserveren. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Ook is het aan te raden om vooraf te reserveren wanneer u een groot reisgezelschap heeft, maar het is uiteraard ook mogelijk om ter plekke een taxi te bestellen. Voor ouderen met fysieke beperkingen zijn rolstoeltoegankelijke taxi's beschikbaar, wat zorgt voor een inclusieve reiservaring. We proberen er dan voor te zorgen dat de taxi binnen 10 minuten voor uw deur staat.

Reserveren of bestellen kan eenvoudig op verschillende manieren. Via de telefoon (070-2127155) zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Ook is het mogelijk om via de mail of WhatsApp een taxi te bestellen. Hierbij kan het wel even duren voordat u een antwoord ontvangt. Hoewel al onze taxi’s beschikken over comfortabele en ruime zitplekken, is het toch goed om het aan te geven als u al wat ouder bent. Zo kunnen wij voor nog meer comfort zorgen en eventueel een inklapbare rolstoel meenemen. De meest comfortabele taxi voor ouderen vindt u bij Den Haag tax!

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel