Taxi Wassenaar

Gaat u binnenkort een dagje weg, een avondje op stap, op zakenreis, of moet u naar het vliegveld? Om veel stress te voorkomen kunt u het beste Taxi Wassenaar bestellen. Op deze manier hoeft u zich bijvoorbeeld al geen zorgen te maken over parkeergelegenheden. Bij Den Haag Taks zorgen wij er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

taxi-wassenaar

Taxi Wassenaar staat altijd voor u klaar

Heeft u een belangrijke afspraak in Wassenaar en heeft u haast? Wij begrijpen dat het openbaar vervoer soms erg vervelend kan zijn, zeker wanneer er vertraging ontstaat. Het openbaar vervoer, zoals bussen of treinen zetten u in de meeste gevallen niet voor de deur af. U bent hierdoor niet verzekerd dat u op tijd bent voor uw afspraak. Bij Taxi Wassenaar bent u aan het juiste adres. Samen met onze ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat u op tijd bent voor uw afspraak. Wij hebben een groot aantal aan professionele chauffeurs in dienst, daarmee kunnen wij beloven dat er altijd wel een chauffeur bij u in de buurt is. Heeft u een belangrijke vlucht? Dan kunt u gebruik maken van onze Taxi Wassenaar Schiphol service. Voor een scherp tarief zal onze chauffeur u in overleg brengen of afhalen van Schiphol. Daarnaast rijden wij ook naar en van Rotterdam/The Hague Airport.

Waarom Taxi Wassenaar?

Het kan soms lastig zijn of juist heel gemakkelijk om een taxi te bellen. Echter is het soms maar hopen dat u een taxi aan de telefoon krijgt die u zo snel mogelijk van punt A naar punt B kan brengen. Deze kernpunten omschrijven Taxi Wassenaar.

Altijd op tijd met taxi Wassenaar

Wanneer u met het OV reist, zal er altijd de kans zijn dat uw bus of trein vertraging zal oplopen. En wanneer u met de auto rijdt, kunt u te maken krijgen met vervelende files of wegwerkzaamheden. Wij begrijpen dat dit uw afspraak mogelijk verhindert. Daarom zijn onze chauffeurs op de hoogte van actuele files en eventuele wegwerkzaamheden. Indien dit het geval is, werken wij met alternatieve routes waarmee wij kunnen garanderen dat u alsnog op het gewenste tijdstip uw afspraak bereikt.

In comfort reizen

Als u met Taxi Wassenaar reist kunt u ervan uitgaan dat uw reis comfortabel zal verlopen. U kunt tijdens de rit tot rust komen wanneer wij u naar uw bestemming brengen. Ideaal wanneer u een drukke planning heeft of behoefte heeft aan rust. Onze auto’s zijn uitgerust met de fijnste materialen en de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u uw reis als zeer prettig zal ervaren.

Meerdere routes

Wist u dat Taxi Wassenaar meerdere routes kan rijden? Moet u bijvoorbeeld van punt A naar punt B dan zal onze chauffeur de snelste route nemen. Hierdoor bent u gegarandeerd op tijd bij uw afspraak. Heeft u geen afspraak en bent u bijvoorbeeld een dagje uit in Wassenaar, dan is het ook mogelijk dat onze chauffeur langs interessante plekken rijdt. De chauffeur weet u ongetwijfeld wel iets interessants te vertellen over de omgeving die u passeert.

Veilig reizen met taxi Wassenaar

Met Taxi Wassenaar reist u altijd veilig. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig uw bestemming zult bereiken. Wij zorgen dat u veilig en aangenaam uw reis zal ervaren. Onze chauffeurs zijn experts op het gebied van een veilige rijstijl. Daarbij komt het ook nog wel eens voor dat taxibedrijven u met een omweg naar uw bestemming rijden om zo de rit een stuk duurder te maken. Bij ons is dit zeker niet het geval. Wij zorgen ervoor dat wij u met de snelste route naar uw bestemming brengen.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Taxi Wassenaar staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Of u nu vroeg in de ochtend, of juist heel laat een taxi in Wassenaar nodig heeft, wij staan altijd voor u klaar! U kunt een taxi reserveren door te bellen naar 0702127155 of via onze website een taxi in te plannen. Via onze website kunt u eenvoudig uw taxi rit reserveren op uw gewenste dag en tijd.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Taxi Wassenaar staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Of u nu vroeg in de ochtend, of juist heel laat een taxi in Wassenaar nodig heeft, wij staan altijd voor u klaar! U kunt een taxi reserveren door te bellen naar 0702127155 of via onze website een taxi in te plannen. Via onze website kunt u eenvoudig uw taxi rit reserveren op uw gewenste dag en tijd.

Bel nu uw taxi in Wassenaar

Met meer dan 15 jaar rijervaring staan wij 24/7 voor u klaar. Wij hebben inmiddels een groot aantal klanten mogen vervoeren en werken samen met 18 verschillende partners. Onze services zijn razend populair in en rondom Wassenaar. Heeft u na een rit niet genoeg contant geld bij u. Wees dan gerust. Bij ons is het ook mogelijk om met uw creditcard of pinpas te betalen. Daarnaast rijden onze chauffeurs in rolstoelvriendelijke auto’s. Onze auto’s zijn geschikt voor rolstoelen die inklapbaar zijn.

Bent u benieuwd naar onze tarieven voor een taxi in Wassenaar? Klik dan op deze link voor meer informatie. Wij hanteren namelijk vaste tarieven wanneer u naar het vliegveld gebracht of opgehaald moet worden. Verder vindt u ook terug wat de prijzen zijn voor een personenauto voor 1-4 personen, of een busje voor 5-8 personen.

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel