Taxi Rijswijk

Bent u op zoek naar een taxi in Rijswijk? Dan bent u bij Den Haag Tax aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk diverse taxidiensten in en rondom Rijswijk. Wanneer u bijvoorbeeld vanuit het Station van Rijswijk naar huis wilt, kunnen onze taxi’s in Rijswijk u comfortabel, veilig en snel naar huisbrengen. Dit is dé oplossing voor de momenten waar u bijvoorbeeld koffers of andere spullen bij u heeft. Daarbij komt dan nog eens dat een taxi u voor uw eigen huis kan afzetten of op een andere locatie. Dit is een groot verschil met het openbaar vervoer. Hier zult u zelf naar de haltes en opstapplaatsen moeten lopen. Naast het reisgemak heeft onze taxiservice in Rijswijk chauffeurs in dienst die de Nederlands en Engels spreken. Voor alle ritten geldt dat onze chauffeurs gekleed zijn in pak. Met een taxi van Den Haag Tax in Rijswijk arriveert u snel, veilig en professioneel op uw locatie.

taxi-rijswijk

Taxi tussen Rijswijk en Schiphol

Wist u dat u ook met onze taxi’s uit Rijswijk naar Schiphol kunt reizen? Den Haag Tax biedt in Rijswijk ook haar luchthavenservice aan. Met deze luchthavenservice wordt u direct naar de luchthaven gebracht. Dit geldt uiteraard ook voor de reizen van Schiphol naar Rijswijk. Het grote voordeel van de extra taxiservice in Rijswijk is, dat er in de nacht van en naar Schiphol gereisd kan worden. Dit in tegenstelling tot het openbaar vervoer. De treinen van de NS rijden bijvoorbeeld niet ’s nachts naar Schiphol. Mensen die een nachtvlucht hebben, zijn dan aangewezen op eigen vervoer. Door te kiezen voor een taxi in Rijswijk weet u zeker dat u op tijd op de luchthaven bent. Dit geldt uiteraard ook voor mensen die vanuit Schiphol ’s nachts naar Rijswijk willen reizen. De keuze voor een taxi in Rijswijk zorgt voor veel meer rust en comfort tijdens de reis.

De Rijswijkse taxicentrale

Onze taxicentrale in Rijswijk staat 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Het maakt niet uit of u alleen reist of met een groep. Ons groepsvervoer kan namelijk tot 16 personen in één keer vervoeren. Mocht u nu met een kleinere groep zijn dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een extra luxe en comfortabele taxibus. Zo verloopt de reis nog comfortabeler. De chauffeurs die namens Den Haag Tax in Rijswijk en Den Haag rijden, zijn uiterst bekwaam en hebben oog voor de klant. Onze chauffeurs kennen bovendien alle wegen in en rondom Rijswijk. Dit zorgt ervoor dat u snel en veilig op uw bestemming terechtkomt.

Een taxi in Rijswijk bestellen

De vaste ritprijzen voor de taxi in Rijswijk staan op onze website gepubliceerd. Deze prijzen geven u een indicatie. Hier vindt u een overzicht van de huurkosten van een taxi in onder andere Rijswijk. U kunt namelijk ook de prijs bekijken van een taxi vanuit andere steden in en rondom Den haag. U kunt eenvoudig via onze website online een taxi boeken. Een andere mogelijkheid is om contact met ons op te nemen via het nummer 070-2127155. Sinds kort is het mogelijk om bij een ons een taxi in Rijswijk te bestellen via WhatsApp. Op deze manier kunt u ons dus altijd bereiken als u ons nodig heeft.

Andere taxidiensten in Rijswijk

Naast onze standaard taxidiensten bieden wij ook de zorgtaxi aan in Rijswijk. Met de zorgtaxi helpen wij graag mensen die bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of de huisarts moeten. De zorgtaxi’s zijn veel informeler omdat wij gemerkt hebben dat veel mensen behoefte hebben aan een leuk gesprek tijdens de rit. Vandaar dat al onze chauffeurs goed Nederlands spreken. Daarnaast nemen wij graag de inklapbare rolstoel of rollator voor u mee. Met de zorgtaxi in Rijswijk komt u zeker en veilig aan op uw bestemming. Naast de zorgtaxi in Rijswijk kunt u gebruik maken van de taxi voor ouderen en vele andere taxidiensten.

Waarom Den Haag Tax?

Den Haag Tax is niet zomaar een taxibedrijf, maar zoals u ondertussen weet zijn wij ook voor andere diensten in te schakelen. Wij zijn dus niet alleen uw taxicentrale in Rijkswijk, maar wij zijn ook actief als pakketdienst. Moet u bijvoorbeeld met spoed een pakketje bezorgen, dan kunnen wij u daar bij helpen. Wij zorgen dat het pakketje zo snel mogelijk wordt geleverd bij de gewenste bestemming.

Verder kunt u bij ons een keuze maken tussen zakelijk vervoer, of zelf VIP Transport. Moet u bijvoorbeeld voor een vergadering op de juiste locatie zijn, of moet u een hele dag naar verschillende locaties? Ook dan helpen we u graag bij vervoeren. Wij doen ons best om uw ervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Heeft u nog vragen voor ons? U kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen, maar zoals u weet, kunt u ons natuurlijk ook bellen om een taxi in Rijswijk te boeken. Wij kijken er in ieder geval naar uit om u in de toekomst veilig van A naar B te brengen.

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel