Taxicentrale Den Haag


Telefoonnummer

0702127155

social media


centrale

Taxicentrale Den Haag

Altijd klaar om u van A naar B te vervoeren met onze luxe taxi's en nette chauffeurs. Wij als DenHaagTax zijn 24/7 bereikbaar voor uw diensten. Met onze uitzonderlijke ervaring garanderen wij ultieme reiservaring.

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel
image

Taxi vervoer naar alle luchthavens

Heeft u een taxi in de omgeving van Den Haag nodig voor vervoer naar Schiphol of Rotterdam airport? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij bieden onze klanten voordelige vaste tarieven aan voor luchthavenvervoer. Met de taxi naar de <a href="https://www.rotterdamthehagueairport.nl/" target="_blank">luchthaven</a> heeft namelijk veel voordelen. Zo hoeft u niet zelf te rijden naar de luchthaven en de eventuele dure parkeerkosten te betalen. Daarnaast hoeft u ook niet uw vrienden of familie te vragen om te rijden op soms onhandige tijdstippen. <br/><br/> Bij Den Haag Tax zorgen we dat u ruim op tijd voor uw vlucht aankomt op de luchthaven, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Komt u terug van uw reis? Dan halen we u graag weer op en brengen we u op een comfortabele en snelle manier weer veilig thuis. Wij maken overigens zeker niet alleen taxiritten naar luchthavens in de buurt van Den Haag. Ook als u naar een luchthaven verder weg moet kunt u bij ons terecht!

Meer InfoBoek Nu

Betaalmethodes

Visa

Visa

Mastercard

Mastercard

American Express

American Express

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd