Taxi Ypenburg

In de gemeente Den Haag bevindt zich het stadsdeel Ypenburg. Nadat het vliegveld in 1997 werd gesloten, onderging dit gebied een transformatie tot een Vinex-wijk. Den Haag Tax is bekend in deze omgeving en onze chauffeurs zijn vertrouwd met de wegen hier.

Bent u op zoek naar een taxi vanuit Ypenburg naar een ander stadsdeel of wilt u juist naar Ypenburg toe? Bij Den Haag Tax kunt u terecht! Als taxibedrijf verzorgen wij verschillende type vervoer in en naar Ypenburg. Onze taxiservice is zeer betrouwbaar en van kwalitatief hoog niveau. Al onze chauffeurs zijn gekleed in pak en beheersen de Nederlandse taal. Voor ons staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop.

taxi-ypenburg

Waarom kiezen voor ons?

Als een snelgroeiende taxicentrale in Den Haag hebben we vooral bekendheid verworven vanwege onze uitstekende service en scherpe tarieven. Wij hebben al 15 jaar ervaring in deze branche en we hebben al ruim 9500 klanten mogen brengen en halen vanuit diverse locaties. Inmiddels werken wij met 18 verschillende partners, die wij dagelijks mogen vervoeren.

Bovendien worden wij steeds vaker ingeschakeld voor zakelijke ritten ten behoeve van andere bedrijven. Hierbij kunt u denken aan het vervoeren van zakelijke klanten of het verzorgen van het transport van medewerkers. U kunt ons op elk moment bereiken wanneer u een taxi in Den haag en omgeving nodig heeft, voor zowel particuliere als zakelijke ritjes.

Vliegveld taxi service

Wij staan ook bekend om onze vliegveld taxi service. Hotels in Den Haag maken regelmatig gebruik van onze diensten om toeristen van en naar de luchthaven te transporteren. Wij zullen u zowel brengen als halen van Schiphol, tegen voordelige vaste tarieven. Daarnaast rijden wij ook naar en van Rotterdam/The Hague Airport.

Wij zorgen ervoor dat u een comfortabele, maar vooral veilige reis zal ervaren. Bovendien bieden onze taxi's voldoende ruimte voor uw bagage, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het passen ervan. Met meerdere beschikbare voertuigen kunnen we u een veilige en probleemloze rit garanderen. Onze chauffeurs zijn bekend met de snelste routes van uw locatie in Den Haag naar de luchthaven. Het gebruik van een taxi tussen Ypenburg en het vliegveld zorgt voor een fijn begin van uw vakantie of zakenreis.

De voordelen van Den Haag Tax

Op tijd op bestemming

Met een taxi van Den Haag Tax zult u gegarandeerd op tijd zijn voor uw afspraak. Onze chauffeurs zijn bekend met de omgeving en zijn op de hoogte van actuele files en eventuele wegwerkzaamheden. Hierdoor kunnen zij u garanderen dat u op tijd op uw bestemming bent.

Comfortabel

Al onze auto’s zijn uitgerust met comfortabele materialen en de nieuwste technologieën. Daardoor zult u uw reis met een taxi van Den Haag Tax comfortabel ervaren. Ook zult u zich veilig voelen in de taxi door onze ervaren chauffeurs. U kunt tijdens de rit geheel tot rust komen, uw mails beantwoorden of genieten van de omgeving.

24/7 bereikbaarheid

Onze chauffeurs staan 24/7 voor u klaar. Heeft u een late afspraak of moet u al vroeg in de ochtend op het vliegveld zijn? Onze chauffeurs zijn altijd bereikbaar. U kunt eenvoudig uw taxi naar of in Ypenburg via de site boeken of door te bellen naar: 070 2127155.

Geen onverwachtse kosten

Met Den Haag Tax zult u niet te maken krijgen met onverwachtse kosten. Wij vinden dit namelijk net zo vervelend als u. U weet duidelijk van tevoren hoeveel uw taxirit gaat kosten. Dit vinden wij wel zo netjes en eerlijk. Op onze website kunt u onze tarieven bekijken. U heeft daarnaast de keuze uit diverse betaalmethodes, zo kunt u kiezen uit contact betalen, pinnen, VISA, Mastercard of American Express.

Bestel een ruime en luxe taxi in Ypenburg

Wanneer u bij ons een taxi in of naar Ypenburg reserveert, garanderen wij dat deze binnen 10 minuten bij uw voordeur staat. Onze taxi's bieden ruime en luxe zitplaatsen, waardoor u comfortabel van punt A naar punt B wordt vervoerd. Of u nu met een grote groep reist en behoefte heeft aan groepsvervoer, of dat u zakelijk vervoer nodig heeft voor een belangrijke afspraak. Bij ons is alles mogelijk! Bovendien vervoeren wij ook rolstoelen, mits dit van tevoren wordt aangegeven. Zo kunnen wij u garanderen dat u in een comfortabele auto zult reizen.

Neem contact op en reserveer uw taxi!

Heeft u een taxi in Ypenburg nodig om snel en veilig naar uw bestemming te komen? Neem dan contact met ons op! U kunt eenvoudig een boeking plaatsen via onze website met behulp van onze handige afspraaktool. Door zowel het ophaaladres als het bestemmingsadres op te geven, samen met de gewenste datum, wordt de prijs direct weergegeven.

Naast het boeken via onze online tool kunt u ook contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en zelfs via WhatsApp. U heeft dus voldoende opties om snel en gemakkelijk een taxi te reserveren! Onze chauffeurs staan klaar om u comfortabel te vervoeren in onze taxi's. Ze zullen zorgen voor een snelle en veilige rit naar uw bestemming!

Onze Tarieven

Profiteer nu van onze zeer scherpe tarieven.

Rotterdam / The Hague Airport€45

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(brengen)€70

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Schiphol Taxi
(ophalen)€75

Vanaf Den Haag

  • Scherpe Tarief
  • Comfortable Vervoer
  • Pinnen Mogelijk

Onze Prestaties

Zie onderstaande cijfers, waardoor wij kunnen bevestigen dat onze diensten van hoge en betrouwbare kwaliteit zijn

15

Jaar ervaring

18

Partners

7

Dagen per week

9500+

Klanten vervoerd

De klanten van ons taxibedrijf in Den Haag

Den Haag Tax heeft 18 partners in de omgeving Den Haag waarvoor wij zowel particuliere als zakelijke ritjes maken. Hotels in Den Haag huren ons vaak in om toeristen van en naar de luchthaven te brengen. Daarnaast worden wij ook vaker gevraagd voor zakelijke ritjes voor andere bedrijven. Denk hierbij aan het vervoeren van zakelijke klanten of het vervoeren van medewerkers.

Zowel op zakelijk gebied als ook voor particuliere klanten zoeken wij graag samen naar fijne manier van samenwerken. Naast bedrijven uit Den Haag, hebben we ook samenwerkingen lopen uit gebieden als: Scheveningen, Rijswijk, Wateringen, Wassenaar, Ypenburg, Kijkduin en Voorburg. Voor taxi Den Haag staat een comfortabele en snelle taxirit altijd voorop. Hier onder een greep uit ons klantenbestand van bedrijven die gebruik maken van Den Haag Tax.

shellTNOsiemensmarriottGemeente Den HaagNovotel